כדורי בשר ברוטב עגבניות

30 דק׳ הכנה
  • 4 מנות
  • סוג: בשר טחון
אופן ההכנה

מנה קלאסית שקיימת בכל בית, ניתן להגיש אותה עם אורז או קוסקוס, טעימה מאוד וקלה להכנה.

מצרכים:

  • קילו בשר טחון
  • 200 גרם בצל מורד
  • 3 שיני שום
  • 100 גרם תפוח אדמה
  • מלח
  • פלפל
  • כמון טחון
  • פירורי לחם

מצרכים לרוטב העגבניות:

  • שמן קנולה
  • 1 בצל גדול
  • 2 כוסות מים
  • רסק עגבניות
  • 2 עגבניות רגילות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון טחון

הוראות הכנה:

  1. לשים את הבשר הטחון בקערה, לתבל במלח, פלפל וכמון, לשים את הבצל והשום ולשים בצד לספיגת הטעמים.
  2. לטגן את הבצל בסיר שטוח ולהוסיף את רסק העגבניות ולתבל.
  3. להוסיף מים בהדרכה ולוודא בזמן הזה שהרוטב נשאר סמיך.
  4. להוריד את האש לאש נמוכה.
  5. להתחיל להכין כדורי בשר ולהניח ברוטב בעדינות.
  6. לכסות את הסיר ולבשל במשך 45 דקות.
  7. לכבות, לסדר בצלחת ולפזר פטרוזליה מעלה.
  8. תהנו!

מוצרים מהמתכון

Array ( )